Live Live

Ondernemersbijeenkomst 'Zakendoen met de overheid'

Gepubliceerd: Zondag 15 januari 2023 14:36

Ondernemersbijeenkomst 'Zakendoen met de overheid'

Na de bijeenkomst is het voor ondernemers mogelijk om elkaar te ontmoeten tijdens een netwerkborrel.

Voorne aan Zee - Donderdag 2 februari vindt er een ondernemersbijeenkomst plaats voor ondernemers uit Voorne aan Zee onder het thema 'Zakendoen met de overheid'. De bijeenkomst vindt tussen 15:30 uur tot 17:30 uur plaats in Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne.

De bijeenkomst staat in het teken van een interactief programma waarin deelnemers worden meegenomen in welke kansen er zijn om zaken te doen met de overheid.

Voor ondernemers is dit mogelijk via de gemeente Voorne aan Zee, maar ook met omliggende gemeenten en organisaties als het waterschap en de provincies. Bij de bijeenkomst krijg je onder andere antwoord op de vraag hoe je in aanmerking komt voor deelname aan een aanbesteding en welke mogelijkheden er zijn om samen te werken met andere ondernemers uit de regio.

Ben je ondernemer uit de gemeente Voorne aan Zee en wil je op 2 februari aanwezig zijn in Oostvoorne? Stuur dan een mail naar inkoop@voorneaanzee.nl. Let op! Er is een maximaal aantal bezoekers van 200, dus zorg dat je je op tijd aanmeld.

Deel deze pagina: