Live Live

Ondernemersprijs voor Paul en Sylvia Rijcken

Vrijdag 30 december 2022 13:11

Ondernemersprijs voor Paul en Sylvia Rijcken

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die een positieve bijdrage levert en Brielle op de kaart zet.

Brielle - De winnaars van de Ondernemersprijs Brielle 2022 zijn Paul en Sylvia Rijcken van Rijcken Mode B.V. Zij kregen woensdag 28 december 2022 de prijs uit handen van wethouder André Schoon, voorzitter van de jury van de Ondernemersprijs Brielle.

"Paul en Sylvia Rijcken van Rijcken Mode hebben met hun team een uitzonderlijk concept neergezet en zijn de grootste aanbieder van bruidsmoederkleding in de Benelux. Met dit concept zetten zij Brielle op de kaart. Rijcken Mode voorziet in een lokale en (boven)regionale behoefte door een kwalitatief hoogwaardig aanbod aan gelegenheidskleding voor vrouwen en mannen. De kwaliteit die deze ondernemers met dit concept al jaren bieden is voortreffelijk en bewonderingswaardig", aldus wethouder Schoon, juryvoorzitter Ondernemersprijs Brielle 2022.

De andere genomineerden die meedongen voor de ondernemersprijs waren Cathy Coppers en Kevin Rothuis van Breezze en Thomas en Willem van Egmond van Camping de Krabbeplaat.

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en de gemeente hebben de handen ineengeslagen om ondernemers die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren, hiervoor te belonen.

Omdat gemeente Brielle opgaat in gemeente Voorne aan zee sprak wethouder Schoon de hoop uit dat dit initiatief een vervolg mag krijgen in de nieuwe gemeente om de waardering van het ondernemerschap onder de aandacht te blijven brengen.

Foto: AR Radings Capture Lfe

Deel deze pagina: