Live Live

Ondersteunend docent runt genomineerde karateschool

Maandag 24 januari 2022 18:02

Ondersteunend docent runt genomineerde karateschool

De Kyokushin Fight Academy is genomineerd voor de publieksprijs voor de inspanningen die zij geleverd hebben tijdens de corona pandemie. 

Nissewaard - Vijay Nanhoe, oud leerling aan de Ring van Putten is sinds september 2021 ondersteunend docent wiskunde op zijn oude middelbare school. Dat betekent dat hij vakuren en 1-op-1 bijles geeft aan leerlingen die wat meer moeite hebben met wiskunde, of simpelweg wat extra tijd nodig hebben om de stof te begrijpen.

Daarnaast runt hij nu bijna 2 jaar de Kyokushin Fight Academy, een full-contact karate school in de gemeente Nissewaard, en met succes! De Kyokushin Fight Academy is genomineerd voor de publieksprijs van de gemeente Nissewaard voor de inspanningen die zij geleverd hebben tijdens de corona pandemie om iedereen sportief en in beweging te houden. Denk onder andere aan buitentrainingen in de barre kou, 1-op-1 trainingen en online trainingsschema’s.

Om de publieksprijs te winnen hebben zij zoveel mogelijk stemmen nodig. Wil je hen steunen, scan dan de QR code en stem op hen of ga naar https://www.actiefinnissewaard.nl/sportgala/ om te stemmen!

Deel deze pagina: