Live Live

Onderwijs VPR viert eindejaar met feestmarkt

Vrijdag 29 december 2023 11:43

Onderwijs VPR viert eindejaar met feestmarkt

Abbenbroek - Onderwijsgroep EduMare staat voor samenwerken aan goed onderwijs waarin collega’s in verbinding staan met elkaar.

Onlangs werd het bestuurskantoor van scholenkoepel Onderwijsgroep EduMare, gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Abbenbroek, omgetoverd tot een bruisende feestmarkt. Collega’s van 32 scholen van EduMare konden zich onderdompelen in feestelijke gezelligheid. Deze dagen stonden in het teken van ontmoeting en het bedanken voor de geweldige inzet van alle medewerkers.

Binnen konden collega’s genieten van kraampjes met een scala aan producten van wel tien lokale ondernemers. Ondertussen brandde buiten de vuurkorf en was er een heerlijke koek-en-zopiekraam. Collega’s hadden de mogelijkheid om hun eigen eindejaarspakket samen te stellen met de muntjes die zij van EduMare krijgen.

Omkijken naar elkaar

Onderwijsgroep EduMare staat voor samenwerken aan goed onderwijs waarin collega’s in verbinding staan met elkaar. Dit jaar kreeg de commissie van het eindejaarsgeschenk het thema ‘verbinding door ontmoeting’ mee. “Natuurlijk zijn wij volop aan de slag gegaan met dit aantrekkelijke thema met als idee om er een echt feestje van te maken”, vertelt Mathilde van Splunder van de organisatie. “Onze collega’s op de scholen zetten zich elke dag met hart en ziel in voor alle kinderen. Daar zijn we trots op en met deze feestmarkt willen we dat waarderen. Onder andere door naar elkaar om te kijken en het waardevol te vinden om elkaar te ontmoeten.”

Stichting Tante Joy

Tijdens de markt hadden medewerkers ook de mogelijkheid om (een deel van) de muntjes te doneren aan het goede doel van dit jaar, Stichting Tante Joy. Deze stichting is gevestigd in Hellevoetsluis en ondersteunt jonge mantelzorgers die opgroeien met een zieke ouder, broer of zus. Speciaal voor de mantelzorgers worden logeerweekenden en activiteiten georganiseerd. Voor de organisatie daarvan zijn ze afhankelijk van sponsoring en donaties. “We hebben gemerkt dat bijna alle collega’s een donatie hebben gedaan, wat prachtig is om te zien”, voegde Van Splunder toe.

Deel deze pagina: