Live Live

Online informatieavond Blankenburgverbinding

Gepubliceerd: Woensdag 07 oktober 2020 19:10

Online informatieavond Blankenburgverbinding

Geïnteresseerden kunnen het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen.

Regio - Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK organiseren op dinsdag 13 oktober om 19:00 uur een online informatiebijeenkomst (webinar) over de aanleg van de Blankenburgverbinding. De verbreding van de A20 en aanleg van knooppunt Vlaardingen staan deze avond centraal.

Geïnteresseerden kunnen het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen hun vragen stellen. Aanmelden kan via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl

Uitleg over de werkzaamheden

Voor de aanleg van de Blankenburgverbinding wordt de A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen in beide richtingen verbreed naar 3 rijstroken. De werkzaamheden voor de verbreding starten begin 2021. In het najaar start Bouwconsortium BAAK met de voorbereidingen. Eind september is ook met de bouw van knooppunt Vlaardingen begonnen. Tijdens de bijeenkomst krijgen aanwezigen uitleg over deze werkzaamheden en wordt aandacht besteed aan wat bewoners en weggebruikers hiervan gaan merken.

Datum: Dinsdag 13 oktober 2020

Tijd: 19.00

Locatie: Online

Aanmelden: Via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl

Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen met de A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project vindt u op www.blankenburgverbinding.nl.

Deel deze pagina: