Live Live

Online webinar werkzaamheden Blankenburgverbinding

Gepubliceerd: Maandag 11 januari 2021 17:27

Online webinar werkzaamheden Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen met de A15 bij Rozenburg. 

Om de werkzaamheden bij Rozenburg voor de Blankenburgverbinding toe te lichten is er op donderdag 14 januari om 19:00 uur een online informatiebijeenkomst (webinar). De verkeersmaatregelen op de A15 en het werk aan knooppunt Rozenburg en de Maasdeltatunnel staan deze avond centraal.

Iedereen die hiervoor belangstelling heeft kan het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen hun vragen stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat en aannemer BAAK. Aanmelden kan via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl of via deze link.

Uitleg over de werkzaamheden

Met knooppunt Rozenburg sluit de A15 aan op de A24. Om het knooppunt veilig te kunnen bouwen zijn verkeersmaatregelen nodig op de A15. Van 23 januari tot 21 februari wordt de A15 bij Rozenburg versmald naar 2 rijstroken per rijrichting. Weggebruikers wordt geadviseerd om hier dan niet tijdens de spits te rijden. Tijdens de bijeenkomst krijgen aanwezigen uitleg over deze werkzaamheden en wordt aandacht besteed aan wat bewoners en weggebruikers van het werk bij de Maasdeltatunnel gaan merken.

Datum: Donderdag 14 januari 2021
Tijd: 19.00
Aanmelden: Via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl of deze link

Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen met de A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project vindt u op www.blankenburgverbinding.nl

Foto: Rijkswaterstaat

Deel deze pagina: