Live Live

Ons Wafelhuis geopend door wethouder Spoon

Woensdag 14 februari 2024 10:31

Ons Wafelhuis geopend door wethouder Spoon

Brielle - Hier werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt.

Afgelopen vrijdag opende wethouder Aart Jan Spoon Ons Wafelhuis van de Stichting Ons Thuis aan de Nobelstraat 42/44. Je kunt hier een overheerlijke stroopwafel komen eten en koffie, thee of wat fris drinken.

Er werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en die daarom een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Door lekker zelf te kunnen werken op een leuke werkplek, kunnen zij zich veel volwaardiger voelen. En enthousiast zijn ze, want deze toppers hebben niet alleen zelf alles opgeknapt, ze staan ook nog eens te trappelen om zo veel mogelijk bezoekers te mogen ontvangen. Een tip: behalve een stroopwafel komen nuttigen, kun je er ook terecht voor een leuk cadeautje of wat lekkers voor thuis. Ook kan er bijvoorbeeld een leuk kinderfeestje gevierd worden.

‘Namens de gemeente Voorne aan Zee, heel erg bedankt voor dit initiatief en de manier waarop jullie dit in gaan richten met deze groep’, aldus wethouder Aart Jan Spoon bij de opening. ‘Zo hebben ze toch een zinvol en vooral ook leuke daginvulling. Zulke initiatieven maken een gemeente en de gemeenschap. Laten we dat idee vooral koesteren. Ik heb bewondering voor het harde werken, en ben blij dat de gemeente open stond voor dit initiatief. Ik hoop dan ook regelmatig een stroopwafel hier te komen eten! Heel veel succes toegewenst!’

Foto: Wil van Balen

Deel deze pagina: