Live Live

Ontdek Sport en Beweging in Voorne aan Zee

Zondag 05 november 2023 11:32

Ontdek Sport en Beweging in Voorne aan Zee

Voorne aan Zee - Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de clinics die hun interesse wekken en ervaren hoe leuk en gezond bewegen kan zijn.

Voorne aan Zee - Inwoners van Voorne aan Zee krijgen de kans om gratis kennis te maken met een breed scala aan sport- en beweegaanbieders in de gemeente. Momenteel worden er door maar liefst 24 aangesloten scholen in Voorne aan Zee kennismakingsclinics aangeboden als onderdeel van hun gymlessen. Dit initiatief heeft tot doel om de inwoners van Voorne aan Zee te stimuleren om actief te worden en nieuwe sporten en activiteiten te ontdekken.

Het programma, genaamd “Buurtsport Voorne aan Zee,” is een samenwerkingsverband tussen lokale sportverenigingen, scholen, Stichting PUSH en de gemeente. Het biedt een unieke kans voor kinderen tot en met 12 jaar om hun interesse in verschillende sporten te verkennen, zonder de financiële drempel.

Elke deelnemende school heeft clinics georganiseerd in samenwerking met Stichting PUSH waarbij sport- en beweegaanbieders uit de buurt zich presenteren en proeflessen aanbieden. Dit omvat een breed scala aan sporten, variërend van voetbal, badminton, tennis en hockey tot yoga. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de clinics die hun interesse wekken en ervaren hoe leuk en gezond bewegen kan zijn.

Interesse om deel te nemen aan de kennismaking clinics? Schrijf je dan nog snel in via de website van Stichting PUSH. www.stichting-push.nl

Dus, waar wacht je nog op? Doe mee, ontdek, en geniet van sport en beweging in Voorne aan Zee!

Deel deze pagina: