Live Live

Ontmoet jouw Groene Liefde bij Kom in Kas!

Gepubliceerd: Woensdag 22 maart 2023 15:01

Ontmoet jouw Groene Liefde bij Kom in Kas!

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector en wordt in 2023 voor de 45e keer georganiseerd. 

Voorne Putten - Kom in de Kas staat in het teken van liefde, en niet zomaar een liefde, maar… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas.

Ga op zaterdag 1 april op pad, bewonder al het moois wat de glastuinbouwsector te bieden heeft en wordt verliefd op jouw Groene Liefde. Van groenten en fruit tot planten en bloemen, je ontdekt het allemaal in de kas. In regio Voorne Putten openen elf bedrijven hun deuren voor het publiek. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

Tijdens Kom in de Kas krijgt iedereen de kans om in de kassen te kijken en zelf te zien hoe kwekers het aanpakken. Kijk hoe alles groeit. Maak kennis met de prachtige tuinbouwbedrijven maar ook mooie akkerbouw en veehouderij bedrijven, en dat allemaal op één eiland bij elkaar. Niet een bedrijf is hetzelfde en op elk bedrijf wordt een ander product geteeld. Ontdek hoe paprika’s, aardappelen, komkommers en tomaten worden gekweekt. Bekijk de mooiste bloemen en aai de schattige lammetjes en kalfjes.

Activiteiten
Uiteraard staan de tuinders en boeren voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Hoe ze de producten kweken, maar ook waar de producten naar toe gaan en hoe ze worden gebruikt. Kijk op de speciale Kom in de Kas folder en lees meer over de bedrijven die deelnemen dit jaar. Gebruik de plattegrond in de folder bij de deelnemende bedrijven zodat je geen enkel bedrijf mist. Er worden ook diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Kinderen kunnen meedoen aan een rondleiding, springen op een springkussen en uilenballen uitpluizen.

Over Kom in de Kas
Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector en wordt in 2023 voor de 45e keer georganiseerd. In de regio Voorne Putten nemen elf bedrijven deel. Ieder deelnemend bedrijf heeft iets eigens te bieden. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur op zaterdag 1 april. Gratis parkeren kan bij deelnemende bedrijven. Bij sommige locaties zijn tijdelijke verkeersmaatregelen genomen, respecteer deze maatregelen en volg de aanwijzingen van de vrijwilligers en aanwezige verkeersregelaars. Invaliden kunnen voor parkeren ter plekke afstemmen met de verkeersregelaars.

Kom in de Kas is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion en Interpolis.

Volg Kom in de Kas via Facebook, Instagram en Twitter. Voor meer informatie kijk op www.komindekas.nl.

Deel deze pagina: