Live Live

Ontmoet Murat Isik online!

Gepubliceerd: Zondag 08 november 2020 11:37

Ontmoet Murat Isik online!

Bibliotheek De Boekenberg heeft een wekelijkse serie online interviews met bekende schrijvers.

Bibliotheken ontvangen schrijvers online! Omdat november vanwege Nederland Leest in het teken staat van familiegeschiedenis geeft Murat Isik op donderdag 19 november om 19.30 uur een online interview. Hetti Koster gaat met de auteur in gesprek over zijn werk en familie.

Murat Isik debuteerde in 2012 met 'Verloren Grond', maar brak in 2017 door met zijn omvangrijke roman 'Wees onzichtbaar', waarin hij het verhaal vertelt van een jongen die opgroeit in de Bijlmer. De jongen is van Zaza-Turkse afkomst, zijn vader is een tiran en hij wordt gepest op school. Toch weet hij zich te ontwikkelen tot een rechtenstudent. 'Mijn moeders strijd' was in 2019 het Boekenweekessay. Onlangs kwam hier een uitgebreide versie van uit.

Ontmoet Schrijvers Online

Bibliotheek de Boekenberg organiseert met een aantal andere bibliotheken en Probiblio elke donderdag van 19.30 tot 20.30 uur Ontmoet Schrijvers Online. Dit is een wekelijkse serie online interviews met bekende schrijvers. Een lokale interviewer vraagt hen het hemd van het lijf. En na het interview kun je zelf ook vragen stellen en een boek winnen. De interviews zijn gratis te volgen, ook als je geen lid bent. Meld je aan via www.bibliotheekdeboekenberg.nl

Deel deze pagina: