Live Live

Oorkonde Gemeente Brielle voor Anja Hollanders

Gepubliceerd: Zondag 11 september 2022 13:52

Oorkonde Gemeente Brielle voor Anja Hollanders

Anja heeft zich vele jaren ingezet voor de vrijwilligers binnen de gemeente Brielle. 

Brielle - Op vrijdag 9 september 2023 heeft Anja Hollanders uit handen van wethouder Bert van Ravenhorst een oorkonde van Gemeente Brielle ontvangen voor haar jarenlange inzet voor de vrijwilligers. Zij kreeg deze uitgereikt op de laatste vrijwilligersavond die zij vanuit de gemeente Brielle heeft georganiseerd voor de vrijwilligers.

Anja heeft zich vele jaren ingezet voor de vrijwilligers binnen de gemeente. Zij ondersteunt de vrijwilligers al vele jaren op vele manieren met o.a. de fijn je te zien terrassen en de Brielse klantkaart met een waardering voor vrijwilligers.

Zij ondersteunt het loket van het centrum voor vrijwilligerswerk om vragen van vrijwilligers en organisaties te beantwoorden, maar ook vraag en aanbod van vacatures te matchen. Is de steun en vraagbaak voor de buurtverbinders van fijn je te zien en staat iedere laatste maandag van de maand op de weekmarkt afwisselend met een samenwerkende welzijnsorganisatie om vrijwilligers te enthousiasmeren en te werven.

Op dagen als NL doet gaat zij de deelnemende organisaties langs met wat lekkers voor de vrijwilligers. Anja is zeer betrokken en zorgzaam naar de vrijwilligers, informeert, ondersteunt en waardeert de vrijwilligers. Zij is een samenwerker en verbinder pur sang en kent iedereen en iedereen kent haar.

Foto: Niels Braal

Deel deze pagina: