Live Live

Op zoek naar de perfecte tennisbaan?

Gepubliceerd: Donderdag 14 januari 2021 18:12

Op zoek naar de perfecte tennisbaan?

Er liggen twee rackets (ook kinderrackets!) en een tas vol ballen voor je klaar bij TC WestVoorne in Rockanje!

Rockanje - Die heeft TC WestVoorne voor je! In een oase van rust, tussen het geruis van de bomen, maar heerlijk uit de wind, liggen de mooiste tennisbanen van heel Voorne.

De actie die 800 jaar Rockanje in samenwerking had met TC WestVoorne wordt vanwege groot succes verlengd; een uur tennissen voor slechts 12 euro. De eerste week was een groot succes, vrienden en vriendinnen grepen de kans aan om ondanks Corona toch bij te kletsen terwijl er een balletje geslagen werd. Maar ook ouders en kinderen grepen hun kans om de schermen los te laten en voor een stukje quality-time samen te gaan.

Voorzitter van TC WestVoorne Ferry den Hoed; ´We hebben in overleg met Rockanje800 deze proef van twee weken gedaan en ik moet zeggen dat de belangstelling onze verwachtingen heeft overtroffen. Mensen die geboekt hebben, zijn verrast over de prachtige ligging en kwaliteit van de banen. Om die reden hebben we besloten om ook na 17 januari door te gaan met de verhuur van de baan. Als later het clubhuis weer open mag, wordt het nog aantrekkelijker om hier een middagje met je gezin of vrienden door te brengen. Wat ook leuk is, als de lockdown minder streng wordt, zijn de woensdagavond en zondagmiddag, want dat zijn zogenoemde toss momenten waarop iedereen wisselend met elkaar een wedstrijdje doet. Vooral voor nieuwe leden is dat de perfecte kans om anderen te leren kennen.´

Er liggen twee rackets (ook kinderrackets!) en een tas vol ballen voor je klaar, dus bindt die sportschoenen onder, daag je partner, zoon, dochter of buurvrouw uit voor een heerlijk potje tennis! Het aanbod staat zowel voor doordeweeks als in het weekend. Reserveren is makkelijk: via www.deltafun.nl boek je een baan op een tijdstip dat het jou uitkomt, via de mail ontvang je de bevestiging en 5 minuten voor aanvang van je reservering haal je de rackets en de ballen op. Genieten gegarandeerd! In verband met de huidige Covid-maatregelen is dubbelspel helaas niet toegestaan; maximaal 2 personen boven de 17 jaar per baan.

Deel deze pagina: