Live Live

Open Dag De Nieuwe Brug

Gepubliceerd: Woensdag 16 september 2020 17:07

Open Dag De Nieuwe Brug

Zij hebben voor deze zondagmiddag een feestelijk zwemprogramma gemaakt!

Spijkenisse - Stichting De Nieuwe Brug zal, dankzij het initiatief van het High Five project van de gemeente Nissewaard, op zondag 20 september a.s. van 15.00 – 16.30 uur in het kader van de Open Dag aanwezig zijn in het Rivierabad, Groene Kruislaan 21 in Spijkenisse.

Deze middag kan iedereen binnenlopen om informatie te verkrijgen over alle activiteiten welke de regionale Stichting De Nieuwe Brug organiseert voor mensen met een verstandelijke of een verstandelijk/lichamelijke beperking.

Zij hebben voor deze zondagmiddag een feestelijk zwemprogramma gemaakt voor hen, die graag deze middag willen komen (mee)zwemmen. Verzamelen voor de ingang van het Rivierabad om 14.50 uur. Aanmelden bij hun stand in het zwembad!

Als je mee gaat zwemmen, gelieve thuis al de zwemkleding aan te trekken. (Opgeven van tevoren is noodzakelijk als je wilt mee gaan zwemmen).

15.15 uur Aqua Jogging

15.45 uur Disco zwemmen

Wil je niet meedoen aan deze activiteiten, dan kun je ook vrij zwemmen. Elke maandagavond kun je deelnemen aan recreatie zwemmen, les zwemmen, wedstrijd zwemmen, watervrij maken etc.

Vanaf 15.00 uur is er ook informatie te verkrijgen over alle andere activiteiten welke door Stichting De Nieuwe Brug worden georganiseerd zoals dansen, koken, wandelen, muziek, zwemmen, sportinstuif, yoga, kindermiddag, crea-avond, houtbewerking en nog veel meer. Elk weekend zijn er volop activiteiten, zoals wandelen, eetcafe, workshops, disco’s, bingo’s etc. waar men zich bij kan aansluiten.

De eigen leden mogen deze zondagmiddag hun huisgenoten, school- c.q. werkvrienden, vriendinnen meebrengen. Opgeven is wel noodzakelijk bij gre.wiechmann@gmail.com

Tel: 06-42826465. (Toegang is gratis).

Deel deze pagina: