Live Live

Open Dag Toerisme Voorne-Putten: Kom Binnen!

Vrijdag 06 oktober 2017 09:33

Open Dag Toerisme Voorne-Putten: Kom Binnen!

Op deze dag zet een groot aantal ondernemers in recreatie en toerisme hun deuren open.

Regio - Op zaterdag 28 oktober zetten bijna dertig toeristisch-recreatieve ondernemers op Voorne-Putten hun deuren open en bieden een uniek kijkje achter de schermen tijdens 'Kom Binnen!'

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij het hotel om de hoek of nog nooit binnengestapt bij het museum waar je altijd langs fietst? Je krijgt nu de kans op de Open Dag van TOP Voorne-Putten. Op deze dag zet een groot aantal ondernemers in recreatie en toerisme hun deuren open. Een uniek kijkje achter de schermen dus voor iedereen die het leuk vindt om de ondernemers en organisaties te leren kennen.

Bekijk op https://www.opvoorneputten.nl/kom-binnen/ welke ondernemers er meedoen en welke activiteiten zij op 28 oktober aanbieden. En staat uw bedrijf nog niet in de lijst? Meld u aan!

Kom Binnen! is een initiatief van het Toeristisch Ondernemers Platform (TOP) Voorne-Putten. Op 28 oktober 2017 bestaat TOP Voorne-Putten 20 jaar. In het kader van dit jubileum laat de vereniging graag aan de inwoners van Voorne-Putten zien dat er in deze 20 jaar enorm veel gebeurd is op ons mooie eiland op het gebied van Recreatie en Toerisme.

Meer informatie:

www.opvoorneputten.nl/kom-binnen/

Facebook.com/TopVoornePutten

Deel deze pagina: