Live Live

Open Huis op het Jacob van Liesveldt

Dinsdag 30 januari 2018 14:35

Open Huis op het Jacob van Liesveldt

Ongeveer 260 basisschoolleerlingen brachten een bezoek aan de Jacob met hun ouders en broers en zussen.

Hellevoetsluis - Het Open Huis op Jacob van Liesveldt afgelopen zaterdag is zeer druk bezocht. De vier verkeersbegeleiders waren de hele morgen druk bezig om de bezoekers een goede plaats te wijzen. Een speciale parkeerplaats was gereserveerd voor de oude Engelse taxi van garage Van Eendenburg.

De twaalf leerlingen (zie foto) leidden de jonge bezoekers rond in de vrolijk gekleurde school, want de beste informatie over een school krijg je van leerlingen. Meer dan 100 leerlingen van de Jacob waren aanwezig om te helpen bij de vakken. Van een workshop acrogym tot een proefje bij scheikunde, van het uitdelen van croissants bij Frans tot verklede Griekse godinnen bij het gymnasium, de leerlingen lieten alles zien en beantwoordden vele vragen.

Ongeveer 260 basisschoolleerlingen brachten een bezoek met hun ouders en broers en zussen. Een rondleiding, een speurtocht of lekker zelf rondkijken in een eigen tempo, het kon allemaal. Onder de basisschoolleerlingen die de speurtocht hebben gemaakt worden vijf cadeaubonnen verloot. De winnaars staan woensdag op de website jl.penta.nl.

Deel deze pagina: