Live Live

Opening ballonnenbar Spijkenisse

Maandag 03 juli 2023 10:41

Opening ballonnenbar Spijkenisse

Donderdag 6 juli wordt om 10:30 uur de Ballonnenbar aan de Oberonweg 258 in Spijkenisse geopend.

Spijkenisse - Dit is een initiatief van Stichting Goal Sportsmanagement, een ANBI-stichting met als voornaamste doel om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Nederland.

De Ballonnenbar in Spijkenisse wordt onder andere gerund door scholieren, migranten, statushouders en ex-gedetineerden. "Door hen waardevolle werkervaring en kansen te bieden, wil de Ballonnenbar bijdragen aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling", schrijft de gemeente Nissewaard.

Ook zal de Ballonnenbar fungeren als ontmoetingsplek voor eenzame ouderen die onder het genot van koffie of thee elkaar kunnen ontmoeten en is er hulp voor gezinnen die het financieel zwaar hebben. "Op deze manier wil De Ballonnenbar bijdragen aan het geluk en welzijn van de hele gemeenschap", schrijven de initiatiefnemers op hun website.

Wethouder Wouter Struijk van de gemeente Nissewaard is op 6 juli rond 10:30 uur bij de Ballonnenbar aanwezig om de officiële opening van dit initiatief te verrichten.

Deel deze pagina: