Live Live

Openlucht bioscoop

Gepubliceerd: Maandag 14 augustus 2023 14:09

Openlucht bioscoop

Wil jij relaxed met een drankje genieten van een zwoele zomeravond en een bijzondere film? Dat kan in Brielle!

Brielle - Vrijdag 18 augustus en zaterdag 19 augustus wordt het weer genieten geblazen op de Brielsche Aap; twee dagen lang strijkt de werkgroep BRESfilm neer op het bijzondere eiland om je de mooiste films te laten zien!

Naar de bioscoop maar dan in de buitenlucht. Voor een film kun je natuurlijk terecht in de vele bioscoopzalen maar in de zomer is het tijd om de mooiste films te bekijken tijdens dé openluchtbioscoop van Brielle. De openlucht bioscoop staat garant voor zwoele zomeravonden met de mooiste films op groot scherm, want ook dit jaar zijn er de beste films geselecteerd door de werkgroep BRESfilm.

Kom op het fijne eiland kijken naar de films Licorice Pizza, Chef en Yesterday. Of neem je kinderen mee naar jeugdfilm Berend Botje, het mysterie van het ei.

Het blijft niet alleen bij films kijken tijdens de Openlucht Bioscoop maar er zijn ook leuke activiteiten! Je eet de heerlijkste gerechten van de foodtruck van de Brielsche Aap tijdens de film Chef en voorafgaand aan de jeugdfilm Berend Botje kunnen de kinderen samen met het biebteam BZHD knutselen. Onder begeleiding gaan de kinderen een giga vlaggenlijn knutselen!

Dus wil jij relaxed met een drankje genieten van een zwoele zomeravond en een bijzondere film? Dat kan en de toegang is ook nog een keer gratis! De werkgroep BRESfilm zet een stoel voor je klaar en zorgt voor een ultieme filmbeleving in de buitenlucht. Het enige wat jij hoeft te doen is een film kiezen, of 2.

Voor alle tijden en meer informatie ga naar onze website www.kunstencultuurvoorne.nl.

Deel deze pagina: