Live Live

Opera in Prinsenkwartier

Gepubliceerd: Woensdag 25 januari 2023 12:50

Opera in Prinsenkwartier

Op woensdag 1 februari is de bekende Amerikaanse musical Oklahoma van het duo Richard Rodgers en Oscar Hammerstein te zien.

Brielle - Elke eerste woensdag van de maand kunt u bij Welzijn Ouderen in Het Prinsenkwartier in Brielle luisteren en kijken naar een opera, operette of musical.

Op woensdag 1 februari 2023 vertonen ze de bekende Amerikaanse musical Oklahoma van het duo Richard Rodgers en Oscar Hammerstein. De musical speelt zich af in het boerenland buiten de stad Claremore, Indian Territory, in 1906. .De musical vertelt het verhaal van het boerenmeisje Laurey Williams en haar verkering met twee rivaliserende vrijers, cowboy Curly McLain en de sinistere en angstaanjagende boerenknecht Jud Fry.

Een secundaire romance betreft cowboy Will Parker en zijn flirterige verloofde Ado Annie Carnes. Zij heeft in het geheim ook iets met de marskramer Ali Hakim. Welke vrijers uiteindelijk door de dames worden gekozen kunt u 1 februari 2023 zien bij Welzijn Ouderen.

De vertoning begint om 19.30 uur. De zaal is open om19.00 uur. Afloop ongeveer 22.15 uur. U vindt Het Prinsenkwartier op M.H. Trompstraat 135 in Brielle. Toegangsprijs € 3,50 en Catharinapashouders betalen € 1,50. (Pinnen of contactloos).

Wilt u zeker zijn van een zitplaats, meld u dan van tevoren aan. Welzijn Ouderen is telefonisch te bereiken via 0181-728281 (van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 13.00 uur). Of per email bij receptiewo@catharinastichting.nl

Deel deze pagina: