Live Live

Oplossingen voor vrachtverkeer Farm Frites

Dinsdag 05 april 2022 15:01

Oplossingen voor vrachtverkeer Farm Frites

Samen met twee klankbordgroepen is Royal HaskoningDHV op zoek naar alternatieve oplossingen voor het vrachtverkeer van Farm Frites.

Hellevoetsluis - Royal HaskoningDHV voert namens de gemeente Hellevoetsluis een onderzoek uit naar alternatieven voor de huidige ontsluiting van het vrachtverkeer van Farm Frites. Het onderzoek moet antwoord geven op de onderzoeksvraag “Hoe kan (de toename) in aan- en afvoer van goederen van en naar Farm Frites het best worden ingepast in de gemeente Hellevoetsluis?”

Samen met twee klankbordgroepen is Royal HaskoningDHV op zoek naar alternatieve oplossingen voor het vrachtverkeer van Farm Frites door Hellevoetsluis. De verschillende ideeën die zijn aangedragen, moeten met elkaar vergeleken kunnen worden, en beoordeeld. Daarvoor is het nodig om te weten welke punten u belangrijk vindt in die beoordeling. Mede op basis daarvan wordt de lijst met aangedragen oplossingsrichtingen dan teruggebracht naar drie nader te onderzoeken alternatieven. Deze drie alternatieven worden vervolgens voorgelegd aan de gemeenteraad, die daarover een besluit neemt.

Ook als u niet deelneemt in een van de klankbordgroepen kunt u dus doorgeven welke onderwerpen, aspecten of waarden u belangrijk vindt om de alternatieven op te beoordelen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld verkeersveiligheid, natuurbeleving, reistijd of geluidsoverlast. Deze onderwerpen, aspecten of waarden uit de leefomgeving van Hellevoetsluis bespreken ze in de tweede bijeenkomst met de klankbordgroepen en bepalen of deze onderwerpen, aspecten of waarden onderdeel kunnen zijn van de criteria om alternatieven te vergelijken. Graag ontvangen zij de reactie op uiterlijk 17 april 2022. Klik hier voor het formulier om uw reactie door te geven.

Heeft u vragen over het onderzoek naar alternatieven voor de huidige ontsluiting van Farm Frites, dan kunt u mailen naar gebiedsvisie@hellevoetsluis.nl

Foto: Wil van Balen

Deel deze pagina: