Live Live

Oproep nieuwe spelers “Spel om de sleutel van de stad"

Dinsdag 24 oktober 2023 13:40

Oproep nieuwe spelers “Spel om de sleutel van de stad

Ze ontvangen jouw reactie graag binnen drie weken na de verschijning van deze oproep.

Brielle - Sinds 1939 wordt met veel enthousiasme elk jaar de inname van de stad Den Briel door de watergeuzen groots gevierd. Vele vrijwilligers zetten zich in om hier een fantastisch feest van te maken, waaronder de spelers.

Na een oproep in 2021 zijn een aantal nieuwe kandidaat spelers verwelkomd om bijv. de sprekende rollen dubbel te bezetten. De geselecteerde kandidaten vervullen inmiddels allemaal - met veel enthousiasme en tot volle tevredenheid van de regie - hun rol.

Om te kunnen beschikken over een stand-in voor elke sprekende rol in het spel zoekt de vereniging opnieuw enthousiaste inwoners van de gemeente Voorne aan Zee om zich aan te melden als kandidaat speler in het spel ‘Om de sleutel van de stad’. Voel jij je geroepen om de historische waarde van Den Briel uit te dragen, deel uit te maken van een enthousiaste groep vrijwilligers en in de toekomst een rol te vervullen in het spel? Ze zien dan graag je aanmelding tegemoet.

Ze ontvangen jouw reactie graag binnen drie weken na de verschijning van deze oproep. Audities maken een onderdeel uit bij de keuze van kandidaten. De audities vinden plaats in de maand januari.

Enthousiast en nieuwsgierig? · Aanmelden kan door een mail te sturen naar bestuur@1aprilvereniging.nl

Deel deze pagina: