Live Live

Orgelconcerten

Gepubliceerd: Zondag 21 augustus 2022 08:56

Orgelconcerten

De concerten worden georganiseerd door de Culturele Commissie Sint Catharijne, Brielle.

Brielle/Oostvoorne - Op maandag 22 augustus, aanvang 19.00 uur zal het wekelijkse beiaardconcert in Brielle worden gegeven door Maurits Bunt met muziek van o.a. Bach en Mendelssohn. Belangstellenden kunnen plaatsnemen op de luisterplaats voor het Merulahuis met uitzicht op de toren.

Eveneens op 22 augustus, wordt om 20.15 uur in de Catharijnekerk het wekelijkse zomerorgelconcert gegeven door Adriaan Hoek, met muziek van Bach, Mozart, Liszt en Franck. De toegang bedraagt 8 euro, met vriendenpas 7 euro inclusief koffie en thee na afloop. Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Op zaterdag 20 augustus, aanvang 16.00 uur zal in de Dorpskerk te Oostvoorne een orgelconcert worden gegeven door Mark Christiaanse, met muziek van Bach, Purcell, Sweelinck en Manneke. De toegang is gratis en er is catering na afloop.

Op woensdag 24 augustus, aanvang 20.15 uur zal in de Catharijnekerk te Brielle een koor/orgelconcert worden gegeven door vocaal ensemble “Bunt”, met muziek van Bach, Byrd, Bruhns en Buxtehude. De toegang bedraagt 10 of 15 euro al naar gelang de zitplaats.

De concerten worden georganiseerd door de Culturele Commissie Sint Catharijne, Brielle. Meer info: protestantsegemeentebrielle.nl

Deel deze pagina: