Live Live

Ouderen genieten van kerstbingo in Stuifakkers

Dinsdag 26 december 2023 10:12

Ouderen genieten van kerstbingo in Stuifakkers

Rockanje - Vrijwilligers en gasten kunnen zonder meer terugkijken op een opnieuw bijzonder geslaagde bingo middag.

Dat het met elkaar spelen van bingo nog steeds een groot succes is, en voor veel plezier zorgt, bleek op de vrijdag voor Kerstmis. Dit in het volledig, met onder meer twee mega grote en mooi verlichte kerstbomen en volop decoraties in een mooie kerstsfeer gebrachte restaurant “De Branding” in “Stuifakkers” te Rockanje.

De gasten werden deze middag muzikaal in de watten gelegd door middel van het optreden van zangeres Liana en haar partner Martein. Twee geweldige artiesten uit Abbenbroek, die vorig jaar op een hele bijzondere manier invulling hebben gegeven aan de nieuwjaarsviering in “Stuifakkers”, maar dus nu, op de vrijdag voor kerst, terug waren met hun muzikale talenten. Vele mooie kerstliedjes werden er ten gehore gebracht, maar ook van rock en roll werd er volop genoten en zelfs heerlijk op gedanst. Naast het optreden werd er bingo gedraaid door het team dat zich inzet voor de maandelijkse bingo in “Stuifakkers”, maar ook niet onbelangrijk, er werd genoten van lekkere hapjes en drankjes, uitgeserveerd door de vrijwilligers van restaurant “De Branding” en Catharina Welzijn Ouderen Westvoorne, maar natuurlijk ook van elkaars aanwezigheid en bovendien een gratis loterij met mooie prijzen. En dit allemaal aan de vooravond van kerst 2023.

Vrijwilligers en gasten kunnen zonder meer terugkijken op een opnieuw bijzonder geslaagde bingo middag en kijken al weer uit naar 6 januari 2024, wanneer feestzanger Marco de Hollander opnieuw veel plezier komt brengen aan de Rockanjese Briggemandreef. Een middag die opnieuw gratis toegankelijk is voor alle senioren uit Voorne aan Zee. 

Deel deze pagina: