Live Live

Ouderen met kleurrijke hobby’s gezocht

Dinsdag 05 maart 2024 12:22

Ouderen met kleurrijke hobby’s gezocht

Voorne aan Zee/Brielle - Mensen van 65 jaar of ouder kunnen zich tot 8 maart bij Welzijn Ouderen opgeven.

Gaat u ook met ons mee? Tijdens de Cultuurweek met het thema: “Kleurrijk Voorne aan Zee” kan kennis gemaakt worden met verschillende Nederlanders en hun hobby’s.

Welzijn Ouderen en het Historisch Museum Den Briel hebben voor zondag 24 maart een mooi programma samengesteld voor ouderen.

De dag ziet er als volgt uit: om 13.00 uur starten ze in het Historisch Museum Den Briel (Markt 1, Brielle) met het bezichtigen van de tentoonstelling VRIJ. Hier kunt u zien wat Nederlanders doen als ze niet werken. Vervolgens kunnen we luisteren naar een lezing.

Aansluitend gaan we gezamenlijk op een bijzondere en onvergetelijke manier naar het Bolwerk (M. H. Trompstraat 135, Brielle). Daar zijn de foto’s en verhalen van de hobby’s van de oudere inwoners uit de gemeente Voorne aan Zee te bewonderen. Onder het genot van koffie/thee met wat lekkers zijn de hobbyervaringen met elkaar te delen.

Rond 16.00 uur wordt de middag afgesloten. Iedereen is welkom! De kosten van deze middag bedragen €7,50 per persoon en kunt u bij Welzijn Ouderen betalen.

Aanmelden?
Aanmelden kan tot vrijdag 15 maart bij Welzijn Ouderen via 0181-728281 of per mail naar welzijnouderen@catharina.nl.

Let op! Vol = vol. Heeft u zelf geen vervoer? Geen probleem! Vraag Welzijn Ouderen naar de mogelijkheden.

Ouderen met een hobby gezocht!
Vind u het leuk om uw kleurrijke, bijzondere, leuke, waardevolle, mooie, interessante of grappige hobby, met anderen delen? Dat kan! Mensen van 65 jaar of ouder kunnen zich tot 8 maart bij Welzijn Ouderen opgeven.

De hobby’s worden in beeld gebracht en tentoongesteld in het Bolwerk.

Deel deze pagina: