Live Live

Overdracht grond Jacques Perkstraat

Gepubliceerd: Maandag 12 maart 2018 23:38

Overdracht grond Jacques Perkstraat

Met de invulling van deze verbeterlocatie ziet ook dit stukje Hellevoetsluis er straks weer fraai uit.

Hellevoetsluis - Aan het begin van deze week heeft de gemeente Hellevoetsluis de grond aan de Jacques Perkstraat 2-4 officieel overgedragen aan ontwikkelaar en aannemer Fraanje. Op deze verbeterlocatie gaat Fraanje acht patiobungalows en twee luxe twee-onder-een-kap woningen bouwen. Voorheen stond op deze locatie een school.

Op dit moment zijn bijna alle woningen verkocht in dit project, dat bekend staat als ‘Mathilde wonen’. De verkoop verloopt voorspoedig, zodat Fraanje binnenkort ook daadwerkelijk begint met de voorbereidingen voor de bouw. Vanzelfsprekend worden de omwonenden in de directe omgeving van de Jacques Perkstraat hierover tijdig geïnformeerd.

Met de invulling van deze verbeterlocatie ziet ook dit stukje Hellevoetsluis er straks weer fraai uit. Bovendien hebben ze er met de acht patiobungalows weer woningen bij die geschikt zijn voor senioren, tegen een redelijke prijs. De twee-onder-een-kap woningen zijn een toevoeging aan de meer luxere woningen, waar in Hellevoetsluis steeds meer vraag naar is.

Verantwoordelijk wethouder Hans van Lith: “Met dit project kunnen we weer een verbeterlocatie in Hellevoetsluis een mooie invulling geven. Ook kunnen we hiermee een bijdrage leveren aan de inrichting van de speelvoorzieningen in de buurt. Vanuit het project gaat een bijdrage naar de vernieuwde speeltuin ter hoogte van de Jacques Perkstraat aan de overzijde van de P.A. de Genestetlaan.”

Deel deze pagina: