Live Live

Padelbanen in Rockanje officieel geopend

Gepubliceerd: Woensdag 07 december 2022 19:18

Padelbanen in Rockanje officieel geopend

De tennisvereniging hoopt met de opening van de padelbanen nieuwe leden aan te trekken.

Rockanje - Afgelopen zaterdag zijn de padelbanen bij T.C. West-Voorne officieel geopend door wethouder Wilbert Borgonjen. Ondanks de kou, het spelen van het Nederlands elftal en de viering van Sinterklaas waren er toch nog behoorlijk wat belangstellenden.

Na de opening is er een demonstratiewedstrijd op hoog niveau gespeeld door onder andere de tennisleraren Raymond Schot en Dennis de Kramer van At Vantage Tennis Academy. Tijdens deze demonstratie kregen de belangstellenden meteen ook een toelichting van de padelregels.

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland en er komen dan ook steeds meer padelbanen in Nederland. Bij veel verenigingen zorgen de banen voor geluidsoverlast. De wethouder gaf al aan dat dit in Rockanje nooit het geval zal zijn, omdat er geen omwonenden in de directe omgeving zijn.

De tennisvereniging hoopt met de opening van de padelbanen nieuwe leden aan te trekken. Er is een zeer aantrekkelijk aanbod gemaakt voor starters. Zo kan men slechts 49,- euro 3 maanden onbeperkt tennissen en padellen.

Er zullen ook gratis padelclinics georganiseerd worden er zijn al 3 padel borrelavonden gepland op de vrijdagen 16 december, 13 en 27 januari.

Voor aanmelden en meer informatie ga naar: www.tcwestvoorne.nl.

Voor inschrijving tennislessen en meer informatie over de lespakketten kan contact opgenomen worden met Raymond Schot (raymond@atvantage-tennis.nl).

Deel deze pagina: