Live Live

Partou in actie voor kinderboerderij De Trotse Pauw

Gepubliceerd: Donderdag 08 september 2022 11:46

Partou in actie voor kinderboerderij De Trotse Pauw

Door verschillende activiteiten en acties op hun BSO locaties te organiseren, proberen zij een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

Spijkenisse - Op kinderopvang locatie Partou Sam Sam, dichtbij kinderboerderij ‘De Trotse Pauw’ horen de kinderen sinds kort het geschreeuw van de pauw niet meer. Zoals sommigen misschien wel weten is de Trotse Pauw kortgeleden getroffen door de vogelgriep. En dat terwijl de kinderboerderij dit jaar maar liefst 50 jaar bestaat!

De kinderen en medewerkers op Sam Sam zijn daarom in samenwerking met het Activiteitenteam van Partou een actie gestart. Met de actie ‘Partou steunt De Trotse Pauw’ gaan alle kinderopvang locaties in Spijkenisse aan de slag om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat de kinderboerderij weer nieuw gevogelte kan aanschaffen.

Via verschillende activiteiten en acties op hun BSO locaties te organiseren, zoals het verkopen van prachtige dieren kunstwerken of zelfgebakken cup cakes, proberen zij een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Daarnaast worden er ook sponsorlopen en sportdagen georganiseerd.

Op dinsdag 4 oktober, tijdens dierendag, zal Partou officieel een mooie cheque overhandigen aan kinderboerderij de Trotse pauw.

Deel deze pagina: