Live Live

Penta Bahûrim trots op 93 procent geslaagden

Dinsdag 11 juli 2023 15:44

Penta Bahûrim trots op 93 procent geslaagden

Voor aanvang van de uitreiking werd bij de ingang van het theater nog een groepsfoto gemaakt.

Brielle - Donderdagavond 6 juli vond de diploma-uitreiking van Penta Bahûrim na enkele jaren van afwezigheid vanwege corona weer plaats in het BREStheater. De geslaagde examenkandidaten, evenals hun familieleden en kennissen, waren allen tijdig aanwezig.

Voor aanvang van de uitreiking werd bij de ingang van het theater nog een groepsfoto gemaakt. Nadat dhr. Holwerda, directeur van Bahûrim, de ouders/verzorgers en overige belangstellenden welkom had geheten, kwamen de geslaagden onder daverend applaus de theaterzaal binnen. Dhr. Holwerda mocht ze als eerste toespreken. Hij citeerde daarbij vrolijk uit het prachtige jaarboek, samengesteld door mw. Baars, mw. Lindenbergh en dhr. Van Bokkem. De aanwezigen konden het wel waarderen, getuige de reacties vanuit de zaal. Tijdens zijn speech werden drie pennen met inscriptie uitgereikt aan Sander van ‘t Hof, Michelle Vrij en Lieke Zandwijk omdat zij Cum Laude, met lof, slaagden. Een vierde pen was bestemd voor Cai Rose Lock vanwege het feit dat ze haar diploma heeft behaald met een ijzeren discipline en een geweldige hoeveelheid doorzettingsvermogen.

De directeur bedankte het team van Bahûrim en richtte ook een dankwoord aan ouders/ verzorgers voor de warme samenwerking in de afgelopen jaren. Aansluitend reikte mw. Langendoen de Anglia-diploma’s uit aan Kay Rijnberg, Mathijs Veldmeijer en Lieke Zandwijk. Ze sprak daarbij woorden van waardering uit voor de betoonde inzet.

De presentatie over de leerlingen speelde zich af in een ‘TikTok-rehab-kliniek’ naast het gebouw van Bahûrim in het jaar 2050. Alle geslaagden passeerden op humoristische wijze de revue en dat werd bijzonder gewaardeerd door de leerlingen. De presentatie werd beëindigd met TikTok-filmpjes vervaardigd door verschillende docenten. Het applaus na afloop maakte duidelijk dat de aanwezigen genoten.

Na de presentatie werd overgegaan tot de ondertekening en de uitreiking van de diploma’s. Onder het genot van een drankje kon daarna nog gezellig worden nagepraat.

Deel deze pagina: