Live Live

Peuterbios met de Gruffalo

Gepubliceerd: Vrijdag 03 januari 2020 14:42

Peuterbios met de Gruffalo

In de Boekenberg worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd.

Spijkenisse - Elke tweede dinsdag van de maand is er Peuterbios in de Boekenberg. Tijdens de voorstelling blijft het licht zachtjes branden en het geluid staat iets zachter. De film duurt korter of bestaat uit meerdere verhaaltjes.

Op dinsdag 14 januari om 10.30 uur kijk je naar de avonturen van de Gruffalo. Een spannend verhaal over Muis die in het bos zijn vijanden op afstand houdt door hen bang te maken met de Gruffalo: een beest met knarsende tanden, eeltige knieƫn, oranje ogen, paarse stekels en een gifgroene wrat. Gelukkig weet muis dat de door hem verzonnen Gruffalo niet echt bestaat. Of toch wel? Je ontdekt het tijdens deze filmvoorstelling!

Na de film zal het prentenboekfiguur een bezoek brengen aan de filmzaal en kunnen kinderen gratis met hem op de foto gaan. Vergeet niet een eigen camera mee te nemen.

Entreekaarten (3 euro) zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Deel deze pagina: