Live Live

Pieter van Strien ontvangt Ereprijs Westvoorne

Gepubliceerd: Dinsdag 09 januari 2018 21:51

Pieter van Strien ontvangt Ereprijs Westvoorne

Deze gemeentelijke onderscheiding is speciaal voor personen of instanties die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. 

Westvoorne - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Westvoorne afgelopen dinsdagavond heeft Pieter van Strien de 8e Ereprijs Westvoorne in ontvangst mogen nemen van burgemeester De Jong. Deze gemeentelijke onderscheiding is speciaal voor personen of instanties die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving en zich op sociaal, maatschappelijk of cultureel gebied hebben ingezet.

De heer Van Strien is vanaf 1988 actief voor de schietsportvereniging S.V. Rockanje in diverse functies binnen het bestuur. Sinds 2012 is hij ook erelid van de schietvereniging Rockanje. Daarnaast is hij vanaf 2012 actief als penningmeester bij de Nationale Vereniging de Zonnebloem, afdeling Westvoorne. Ook helpt hij tijdens de uitstapjes van de Zonnebloem. De heer Van Strien wordt omschreven als een sociaal persoon die zeer betrokken is bij problemen en ziektegevallen van lokale bewoners.

Foto: Hans van Hoof

Deel deze pagina: