Live Live

Pizzamaffia in de Boekenberg

Gepubliceerd: Donderdag 27 februari 2020 18:19

Pizzamaffia in de Boekenberg

Khalid Boudou werd in één klap beroemd met zijn boek Het Schnitzelparadijs, waarvoor hij het Gouden Ezelsoor ontving.

Spijkenisse - Khalid Boudou, de schrijver van Pizzamaffia en het Schnitzelparadijs komt op woensdag 11 maart om 19.30 uur naar de Boekenberg! Lijkt hij zelf op hoofdpersoon 'Slipper', eet hij liever pizza of schnitzel en welk boek is zijn favoriet? Khalid vertelt deze avond alles over zijn boeken en boekverfilmingen.

Khalid Boudou werd in één klap beroemd met zijn boek Het Schnitzelparadijs, waarvoor hij het Gouden Ezelsoor voor bestverkochte debuut ontving. De gelijknamige film en tv-serie werden eveneens een groot succes. Ook zijn tweede roman, De President, werd verfilmd. Zijn young adult-roman Pizzamaffia werd bekroond met de Debuutprijs van de Jonge Jury en is verfilmd. Khalid was columnist voor onder andere het AD en BNR Nieuwsradio. Ook werkte hij als leraar Nederlands en bezoekt hij het hele jaar scholen om lezingen, workshops en optredens te geven. Met zijn humoristische schrijfstijl en optredens weet hij veel jongeren en volwassenen aan te spreken.

Woensdag 11 maart | vanaf 19.30 uur | gratis op vertoon van je bibliotheekpas, cultuurkaart of studentenpas (wel aanmelden) anders €2,50

Deel deze pagina: