Live Live

Politiek programma 'Notulen' over afsluitingen

Donderdag 04 april 2024 10:40

Politiek programma 'Notulen' over afsluitingen

Regionaal - Niels Smoor en Alex Hordijk presenteren het programma dat donderdag 4 april 2024 tussen 19.00 en 21.00 uur wordt uitgezonden.

Donderdag 4 april van 19.00 -21.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van ons politieke programma Notulen op Linq FM. Een groot deel van het programma staat in het teken van de afsluitingen waarmee Voorne Putten de komende maanden mee te maken krijgt.

In het eerste uur is Chris Hottentot, verkeerswethouder in Nissewaard in de studio om te vertellen over de afsluitingen van Spijkenisserbrug van 13 april tot en met 13 mei. Hij zal onder meer ingaan op de aard van de werkzaamheden, de omleidingen en welke problemen deze met zich meebrengen.

Ook praat hij over de afsluiting van de Hartelbrug aan het einde van de zomer. Deze gaan deels gepaard met ook werkzaamheden bij de metro, waardoor deze niet rijdt tussen Hoogvliet en Slinge.

In het tweede uur praten we met een van de jongste raadsleden van Voorne aan Zee, Niels Braal. Hij laat ook zijn licht schijnen over de afsluitingen, het werk als raadslid en hoe de Gemeente Voorne aan Zee mede dankzij hem regenboog gemeente is geworden, vorige maand.

Niels Smoor en Alex Hordijk presenteren het programma dat donderdag 4 april 2024 tussen 19.00 en 21.00 uur wordt uitgezonden via Linq FM.

Deel deze pagina: