Live Live

Politieke partijen te gast bij LINQ Media

Gepubliceerd: Donderdag 03 november 2022 12:24

Politieke partijen te gast bij LINQ Media

Alle verkiesbare partijen komen namelijk langs in de studio bij LINQ Media tijdens een speciale radio- en televisie-uitzending.

Op woensdag 23 november kiezen de inwoners van Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne een nieuwe gemeenteraad voor de fusie van Voorne aan Zee. 10 politieke partijen hebben zich verkiesbaar gesteld om in de raad van deze nieuwe gemeente plaats te nemen.

Woon je in één van deze gemeenten en ben je er nog niet helemaal uit op welke politieke partij je wil stemmen op 23 november? Dan zijn de speciale uitzendingen van LINQ Media op maandag 7 november en maandag 14 november iets voor jou!

Alle verkiesbare partijen komen namelijk langs in de studio bij LINQ Media tijdens een speciale radio- en televisie-uitzending. Hierbij gaan de lijsttrekkers/partijleden in gesprek met presentator Alex Hordijk over het partijprogramma en krijgen zij de tijd om in 2 minuten de kijkers en luisteraars te overtuigen om op hun partij te stemmen.

Aankomende maandag 7 november komen de lijsttrekkers van GroenLinks/PVDA, CDA, Inwonersbelang Voorne en Forum voor Democratie langs in onze studio. Waar staat de partij voor, wat zijn de standpunten van de partijen en waarom moeten inwoners kiezen voor een bepaalde partij? Je hoort en ziet het op maandag 7 november tussen 19:00 uur en 21:00 uur op LINQ.

LINQ is in de regio Voorne-Putten te beluisteren op 105.1FM/106.9FM en wereldwijd via www.linqmedia.nl. Onze televisiezender is te vinden via Ziggo-kanaal 39, KPN-kanaal 1403 en T-Mobile 703. Ook zullen we op deze avonden live op Facebook en YouTube gaan, waarbij je live mee kunt kijken in de studio.

Deel deze pagina: