Live Live

Pompoenen & Bloemen

Gepubliceerd: Zondag 01 september 2019 23:18

Pompoenen & Bloemen

Marijke, Jacqueline, Corrie en Anneke verwelkomen je graag in Geervliet op hun boerenverkoopdag!

Geervliet - Deze vier vriendinnen houden van pompoenen, bloemen, lokaal eten en het boerenleven. Ze gaan graag naar gezellige markten waar telers en makers zelf hun producten verkopen. Daarom hebben ze het initiatief genomen voor een boerenverkoopdag op zaterdag 14 september van 9:30 – 15:00 uur bij Lugtenburg Landbouw - Ringdijk 14, 3211 LG in Geervliet.

Meer dan 50 verschillende soorten pompoenen liggen klaar voor de verkoop. Er is veel variatie in kleur en maat. Ter plekke meedoen aan een creatieve workshop met hooi en pompoen kan ook. En terug van weggeweest: droogbloemen! De trend voor komende winter volgens interieurstylisten. Ze zijn leuk, mooi en super handig voor als je niet veel thuis bent.

Overheerlijke homemade jams, sapjes en pompoenchutney maken de verkoopdag compleet. Wil je een rondleiding over het landbouwbedrijf om o.a. te horen hoe de pompoenen en droogbloemen worden geteeld? Ze vertellen er graag over. Een kopje koffie, thee, fris en lekkernijen zijn verkrijgbaar bij de ‘boerenpitstop’. Dat is dè ontmoetingsplek op hun boerenerf om ervaringen en ideeën uit te wisselen over jouw lievelingspompoenen en bloemen.


Deel deze pagina: