Live Live

Pompoenen uitgedeeld in Brielse binnenstad

Gepubliceerd: Zondag 27 oktober 2019 20:15

Pompoenen uitgedeeld in Brielse binnenstad

De winnaar van de etalagewedstrijd wordt meteen na de Halloween Spooktocht op vrijdagavond 1 november bekend gemaakt op de Markt.

Brielle - Zaterdagmiddag zijn in aanloop naar de grote Halloween Spooktocht op vrijdag 1 november aanstaande, de pompoenen uitgedeeld aan alle winkels en horeca in de Brielse binnenstad voor de etalagewedstrijd.

Zoals ieder jaar, ging dat ook nu weer gepaard met enig spektakel. En om alvast in de stemming te komen, deelden de winkeliers daarom op deze dag ook gratis pompoensoep uit vanaf de pompoenkar. Het is de bedoeling dat de pompoenen op vrijdag 1 november op een goed zichtbare plek, zó worden tentoongesteld dat een jury ze op deze dag goed kan beoordelen. Alleen de meest indrukwekkend uitgesneden of anders bewerkte pompoen komt in aanmerking voor een prijs.

De jury gaat op vrijdag 1 november tussen 10.00 en 15.00 uur op pad. De winnaar wordt meteen na de Halloween Spooktocht op vrijdagavond 1 november bekend gemaakt op de Markt. Op deze dag verzamelen ouders en kinderen om 18.45 uur. Om 19.00 uur vertrekt de parade vanaf de Markt. Het thema van dit jaar is 'Dia de Los Muertos': de Dag van de Doden!

Deel deze pagina: