Live Live

Professionele rijbanen bij PSV Voorne Putten

Gepubliceerd: Maandag 27 februari 2023 14:39

Professionele rijbanen bij PSV Voorne Putten

De renovatie is mede mogelijk gemaakt door een donatie van de Gemeente Voorne aan Zee.

Rockanje - De rijbanen van Paardensportvereniging Voorne Putten aan de Kerkweg 61 Rockanje zijn geheel gerenoveerd. Met nieuw zand en vlokken, een uitgevlakte bodem en het doorspuiten van de drainage is het terrein weer toekomstbestendig. Gereed om menners, spring- en recreatieve ruiters tot de meest veeleisende dressuuramazones op te ontvangen!

PSV Voorne Putten kiest voor de toekomst. Een toekomst waar goede paardensport gewaarborgd blijft. Een van de voorwaarden hiervoor is een rijbaan met een bodem van uitstekende kwaliteit. De gerenoveerde rijbanen van PSV Voorne Putten voldoen hier nu aan. De renovatie is mede mogelijk gemaakt door een donatie van de Gemeente Voorne aan Zee.

Het terrein is vrij te gebruiken door leden van de paardensportvereniging. Tijdens wedstrijden, lessen en evenementen zijn – tegen apart tarief - ook niet-leden welkom. PSV Voorne Putten staat open voor samenwerking met andere verenigingen. Bijvoorbeeld met clubs die niet over een eigen terrein beschikken en ook graag een activiteit of wedstrijd op een kwalitatief goede bodem organiseren. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met een van de bestuursleden, zie hiervoor de website psvvoorneputten.nl.

De vereniging en de paardensport stellen steeds meer eisen aan dierenwelzijn en diervriendelijke omgang met paard en pony. Een goede bodem en veilig (wedstrijd)terrein is daarvoor een van de basisvoorwaarden. Het renoveren van rijbanen is dan ook echt maatwerk waar veel kennis en ervaring bij komt kijken.

Frank Korengevel van FHK Grondverzet uit Hekelingen heeft dit met zijn team zeer gedegen gedaan. Benieuwd hoe zij deze enorme klus in nog geen 14 dagen hebben geklaard? Neem een kijkje op de website psvvoorneputten.nl. De eerste bak gebruikers waren direct enthousiast: “Voorheen was de bodem ongelijk en op sommige plaatsen echt zwaar te rijden. Daar is nu geen sprake meer van.”

Tot slot nog een van de tips die Frank de vereniging graag meegeeft: “Hoe meer er in wordt gereden, hoe fijner de bak”. Laat dit een uitnodiging aan alle paardensportliefhebbers in de omgeving zijn! Samen sterk, dat is de toekomst!

Paardensport vereniging Voorne Putten is een vereniging met enthousiaste paardensportliefhebbers die ruimte biedt aan nagenoeg alle paardensportdisciplines.

Deel deze pagina: