Live Live

Programma Dodenherdenking en Bevrijdingsdag

Vrijdag 28 april 2023 18:06

Programma Dodenherdenking en Bevrijdingsdag

De gemeente Voorne aan Zee heeft het programma rondom Dodenherdenking en Bevrijdingsdag bekend gemaakt.

Voorne aan Zee - Donderdag 4 mei en vrijdag 5 mei staan Dodenherdenking en Bevrijdingsdag op het programma. Ook dit jaar worden de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht op 4 mei en wordt op 5 mei de bevrijding van Nederland gevierd.

De gemeente Voorne aan Zee heeft vandaag het programma rondom Dodenherdenking en Bevrijdingsdag bekend gemaakt. In de gemeente is er op verschillende plekken gelegenheid om te herdenken op 4 mei en de vrijheid te vieren op 5 mei.

Burgemeester Peter Rehwinkel: “Vrijheid is een groot goed dat we met elkaar moeten koesteren. Zeker nu we geconfronteerd worden met een oorlog op ons eigen continent. Mensen uit die gebieden en andere onveilige gebieden zoeken een veilig onderkomen".

"We helpen deze mensen zo goed als we kunnen, iedereen moet daar zijn steentje aan bijdragen. Vrijheid deel je met elkaar", zo schrijft de burgemeester van Voorne aan Zee. Wil je het hele programma van Dodenherdenking en Bevrijdingsdag op 4 en 5 mei in Voorne aan Zee zien? Ga dan naar www.voorneaanzee.nl/4en5mei

Deel deze pagina: