Live Live

Programma Gluren bij de Buren is bekend

Gepubliceerd: Dinsdag 21 januari 2020 13:59

Programma Gluren bij de Buren is bekend

Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 26 lokale acts een plek op het vloerkleed in een huiskamer hebben gekregen.

Nissewaard - Maar liefst 26 inwoners van Nissewaard openen 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 78 optredens laat Nissewaard op die dag zien wat ze in huis hebben.

Op zondag 9 februari kan er door heel Nissewaard gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 26 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn.

Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creƫer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/nissewaard/programma.

zondag 9 februari 2020
12:00 - 17:00 uur
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

www.glurenbijdeburen.nl/nissewaard

Deel deze pagina: