Live Live

PvdA helpt mee bij Buurttuin de Vlinderkreek

Maandag 03 april 2023 14:24

PvdA helpt mee bij Buurttuin de Vlinderkreek

Ter gelegenheid van de opening hebben raadsleden Hanneke Stengs en Hidde Douma van de PvdA Nissewaard een handje geholpen.

Spijkenisse - Buurttuin de Vlinderkreek is afgelopen zondag weer geopend. De tuin is bedoeld voor iedereen in de wijk. Ilse Schluter organiseert daar allerlei bijeenkomsten en feesten voor de kinderen. Het is een rustige plek in de wijk waar kinderen lekker kunnen spelen in de natuur. Dit jaar staat er weer veel op stapel.

Ter gelegenheid van de Nationale Boomfeestdag is er al een plataan geschonken door de PvdA. Dit is een snelgroeiende boom die schaduw zal geven op warme dagen. In het midden van de tuin wordt er nu ook met wilgentenen een overkapping gemaakt zodat de kinderen in de zomer eronder kunnen knutselen.

Ter gelegenheid van de opening hebben raadsleden Hanneke Stengs en Hidde Douma van de PvdA Nissewaard een handje geholpen. Ook de moestuin wordt weer klaargemaakt voor de zomer en er zijn fruitbomen gekocht om een ouderwetse boomgaard te maken. Ilse vertelt graag over de tuin en hoopt dat er meer mensen komen kijken en genieten van deze groene plek in de wijk.

Deel deze pagina: