Live Live

PvdA in gesprek op Winkelcentrum Plateau

Gepubliceerd: Zondag 03 maart 2019 20:24

PvdA in gesprek op Winkelcentrum Plateau

De PvdA Nissewaard sprak met de inwoners over zorg, medicijnen, geld en de komende verkiezingen voor het Waterschap en de Provincie.

Spijkenisse - Zaterdagmiddag was PvdA Nissewaard aanwezig op Winkelcentrum Plateau. Hier ging zij in gesprek met bezoekers over zorg, medicijnen, geld en de komende verkiezingen.

Eigen bijdragen voor medicijnen en de extra kosten voor verder reizen naar ziekenhuizen in Rotterdam en Schiedam worden veel genoemd als een behoorlijke kostenpost. Maar de mensen die PvdA sprak, zeggen geen keus te hebben omdat de medicijnen en behandelingen noodzakelijk zijn. De medische hulp en behandelingen die aanwezig zijn in het Spijkenisse MC worden hoog gewaardeerd; door veel mensen wordt wel gehoopt op uitbreiding van de voorzieningen daar.

De aanstaande verkiezingen van 20 maart voor de Provincie en het Waterschap leven nog niet zo bij de bezoekers van het Plateau. De kandidaten van de PvdA uit Nissewaard (Lieke van der Linden en Hanneke Stengs voor het Waterschap en Wouter Struijk voor de Provincie) gaan daarom ook de komende weken nog op verkiezingspad. Misschien komt u ze tegen?

Deel deze pagina: