Live Live

PvdA: introductiecursus Lokale Politiek

Gepubliceerd: Maandag 24 februari 2020 19:53

PvdA: introductiecursus Lokale Politiek

Het is een gratis cursus waarvoor geen voorkennis nodig is, voor iedereen die belangstelling heeft voor de dynamiek van de plaatselijke politiek.

Nissewaard - Wat doen raadsleden, politieke partijen en wethouders? Hoe is de inbreng van en het contact met de bevolking geregeld? Deze vragen komen aan bod tijdens de 3 samenhangende cursusavonden die Toby Witte (oud-raadslid PvdA Spijkenisse) geeft met medewerking van fractievoorzitter Dorothé Kieboom en wethouder Wouter Struijk van PvdA Nissewaard.

Deze gratis cursus waarvoor geen voorkennis nodig is, staat open voor iedereen die belangstelling heeft voor de dynamiek van de plaatselijke politiek, of mogelijk toekomstige ambities heeft zich via een maatschappelijk bestuurlijke functie, partijlidmaatschap of anderszins te willen inzetten voor de lokale samenleving. Interesse is het belangrijkste uitgangspunt om deel te nemen aan alle drie cursusavonden.

De eerste cursusavond vindt plaats op dinsdag 10 maart, de 2e op dinsdag 7 april en de 3e op dinsdag 19 mei 2020. De bijeenkomsten vinden plaats in Murray’s Irish Food & Drinks aan de Spuistraat 2, 3201 AR Spijkenisse van 20.00 tot 22.00 uur met inloop vanaf 19.30 uur.

Om een goede wisselwerking tussen de cursusleider en de cursisten mogelijk te maken, zal het aantal deelnemers beperkt worden tot 15. Voor aanmelding en/of nadere informatie kunt u terecht bij Wim Vink, secretaris PvdA Nissewaard via e-mail vink0036@planet.nl of telefoonnummer 06-4111.8571.

Deel deze pagina: