Live Live

PvdA presenteert lijst met 50 kandidaten

Gepubliceerd: Zondag 09 januari 2022 18:12

PvdA presenteert lijst met 50 kandidaten

De lijst van de PvdA Nissewaard kenmerkt zich door een grote diversiteit.

Nissewaard - De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen periode met haar inzet binnen het gemeentebestuur laten zien dat de gemeente Nissewaard een sociaal gezicht heeft gekregen. Onder leiding van huidige PvdA-wethouder Wouter Struijk gaat de partij deelnemen aan de verkiezingen, waarbij zittende raadsleden Doroth├ę Kieboom, Geert de Vries en Willem Heijdacker ervaring en continu├»teit meebrengen.

Huidige fractievoorzitter Kieboom is werkzaam in een ziekenhuis en heeft de afgelopen periode haar collega's bijgestaan op de IC's toen daar nood aan de man was. Zij staat nummer 2 op de lijst. De Vries brengt zijn expertise op wonen mee als voormalige directeur van een woningbouwcorporatie. Hij staat op plaats 3. Naast ervaren kandidaten zijn er ook nieuwe en jonge mensen aangesloten, waaronder Hidde Douma (plaats 5). Hij is docent maatschappijleer en opgegroeid in de kern Zuidland.

De lijst van de PvdA Nissewaard kenmerkt zich door diversiteit. Inwoners uit Nissewaard met verschillende expertise, achtergronden, leeftijden en geografische spreiding nemen plaats op de lijst. Veel van de kandidaten zijn maatschappelijk actief en doen vrijwilligerswerk. "Onze lijst met mensen laat zien dat we midden in de samenleving staan hier in Nissewaard. Ik ben daar enorm trots op en ik kijk er naar uit om met al deze mensen aan de slag te gaan voor een sterker en socialer Nissewaard", aldus PvdA-lijsttrekker Wouter Struijk.

De volledige lijst is in te zien via:

https://nissewaard.pvda.nl/organisatie/kandidatenlijst/

Deel deze pagina: