Live Live

PvdA reikt Groene Pluim van de Arbeid uit

Gepubliceerd: Maandag 08 februari 2021 14:55

PvdA reikt Groene Pluim van de Arbeid uit

De PvdA Nissewaard wil hiermee mensen en organisaties die zich actief inzetten voor een groen en duurzaam Nissewaard ondersteunen.

Zaterdag heeft de PvdA Nissewaard een Groene Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de Generatie Moestuin Noord.

De Generatie Moestuin Noord speelt een belangrijke rol in de wijk. De bewoners van de wijk werken gezamenlijk aan deze moestuin. Verschillende bevolkingsgroepen komen op deze manier met elkaar in contact en zorgen samen voor een groene en leefbare wijk. Ook organiseert de Generatie Moestuin regelmatig leerzame workshops die bijdragen aan het enthousiasme voor de natuur.

Recent heeft de organisatie nieuwe plantenbakken aangeschaft. Deze zullen met hout omlijst worden om het moestuinkarakter te behouden. De PvdA Nissewaard waardeert de inzet van deze organisatie voor de natuur en de sociale functie die de organisatie inneemt in de wijk. Met het uitreiken van de Groene Pluim van de Arbeid heeft de PvdA een bijdrage gedaan van €250,- om het omlijsten van de plantenbakken te kunnen realiseren.

Dit was de eerste Groene Pluim van de Arbeid die is uitgereikt. Organisaties kunnen worden voordragen via pvda@nissewaard.nl

Deel deze pagina: