Live Live

PvdA vraagt aandacht voor verkeerssituaties

Gepubliceerd: Dinsdag 14 september 2021 14:58

PvdA vraagt aandacht voor verkeerssituaties

PvdA-raadsleden Geert de Vries en Willem Heijdacker zijn door inwoners uit de dorpen benaderd over de nijpende verkeerssituaties.

Nissewaard - De Partij van de Arbeid heeft vragen gesteld aan het college van Nissewaard over de verkeerssituatie in Hekelingen en Simonshaven.

PvdA-raadsleden Geert de Vries en Willem Heijdacker zijn door inwoners uit de dorpen benaderd over de nijpende verkeerssituatie. De PvdA heeft in de zomer van 2019 al aandacht gevraagd voor de situatie in Hekelingen, waardoor vanwege nieuwbouw meer druk is ontstaan op de bestaande straten. Destijds zijn maatregelen genomen en aanvullende maatregelen aangekondigd. Raadslid Heijdacker wil graag weten hoe het staat met de aanvullende maatregelen, zodat de bewoners minder overlast ondervinden.

In navolging van andere politieke partijen wil de PvdA ook weten hoe de bewoners van Simonshaven worden betrokken bij de verkeersproblemen aldaar. Raadslid De Vries is benaderd door bewoners en ook andere politieke partijen hebben hier reeds vragen over gesteld.

Deel deze pagina: