Live Live

QR-fit activiteiten in kader van sport- en beweegmaand!

Gepubliceerd: Woensdag 07 september 2022 11:48

QR-fit activiteiten in kader van sport- en beweegmaand!

Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid en staat plezier tijdens deze activiteiten voorop!

Regio - Dit jaar vindt de tweede editie van de september sport- en beweegmaand plaats. Het doel van deze campagne is om de inwoners van Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis kennis te laten maken met het zeer uiteenlopende aanbod wat deze gemeenten te bieden heeft.

Deze week aandacht voor verschillende startgroepen die worden aangeboden.

Wat denkt u van de activiteit QR FIT? Westvoorne Sportief en Sparkle Sports nemen u wandelend mee langs deze geweldige routes in Rockanje en Oostvoorne. Een gratis activiteit waar u op een zeer laagdrempelige wijze kennis kunt maken met sport- en bewegen.

Door middel van het scannen van de QR-codes op deze routes kunt u onder professionele begeleiding verschillende oefeningen uitvoeren die goed zijn voor uw gehele lijf. Een smartphone meenemen is dus van belang.

Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid en staat plezier tijdens deze activiteit voorop!

In Rockanje vinden er twee activiteiten plaats. Op donderdag 8 september om 19:15 waar gestart wordt bij het gemeentehuis. Op maandag 12 september start de activiteit om 9:30 met wederom als startlocatie het gemeentehuis van Westvoorne.

In Oostvoorne vinden er ook twee activiteiten plaats. Op donderdag 8 september start de eerste activiteit om 14:30 op de parkeerplaats van OVV. Op dinsdag 27 september start de tweede activiteit om 18:30 met wederom als startlocatie OVV.

Deze en nog veel meer gratis activiteiten staan allemaal op het sportplatform www.sportiefvoorneaanzee.nl/startgroepen.

Mocht u namens de vereniging uw aanbod willen toevoegen op de website? Neem dan contact op met Patrick Csanyi via p.csanyi@stichting-push.nl.

Deel deze pagina: