Live Live

Randall in BREStheater

Gepubliceerd: Vrijdag 25 september 2020 10:48

Randall in BREStheater

Randall is beter bekend als O-Dog, maar Briellenaren kennen hem waarschijnlijk als die leuke MC van de Tuin van 2020 bij de Brielsche Aap.

Brielle - Op vrijdag 9 oktober komt Randall naar BREStheater. Randall is beter bekend als O-Dog met zijn Positieve Energie op social media, maar Briellenaren kennen hem waarschijnlijk als die leuke MC van de Tuin van 2020 bij de Brielsche Aap.

In zijn voorstelling ‘Hou op met me’ ontmoet je Randall, de rustige persoon achter zijn Positieve Energie die hij nu op een intieme, persoonlijke manier zal delen. "Hou op met mij" is een compilatie van Words, in verschillende vormen, gebracht met veel Positieve Energie. Met een traan en een lach word je door deze rasentertainer geroerd.

Begonnen in het kleinste theater van Nederland voor COVID-19 periode. Door zijn positieve instelling, heeft hij van een nood een deugd gemaakt. Deze zomer was hij de vaste host van De Tuin van 2020 in de Brielsche Aap, waar Brielle zijn hart heeft veroverd en andersom. Ben je klaar met die negativiteit in het nieuws? Zit je in een sleur na deze zomer? Hou op met mij! En kom voor een portie positieve energie naar de voorstelling!

Kaarten zijn te bestellen via de website van BREStheater: www.brestheater.nl

Deel deze pagina: