Live Live

Reanimatie na auto te water met meerdere slachtoffers

Vrijdag 30 juni 2023 10:36

Reanimatie na auto te water met meerdere slachtoffers

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Rijksstraatweg met de Stoofweg in Hellevoetsluis.

Hellevoetsluis - Bij een zeer ernstig auto ongeluk op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis zijn donderdagavond rond 23.00 uur vier personen gewond geraakt. Zeker één van hen moest worden gereanimeerd nadat deze door de brandweer uit het voertuig werd gehaald.

De brandweer kreeg samen met de ambulancedienst een melding van een auto die van de weg was geraakt. Deze was op zijn kop deels in de sloot terecht gekomen. Bij aankomst van de eerste hulpverleners zaten de slachtoffers nog in de auto.

Naast vijf ambulances kwam ook een traumateam met de traumahelikopter vanuit Rotterdam ter plaatse. Een tweede traumateam uit Brabant kon onderweg worden afgemeld. De brandweer moest de auto open maken om de slachtoffers te kunnen bevrijden. Kort daarna is het slachtoffer dat zeer ernstig gewond was geraakt gereanimeerd en met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Ook de andere drie slachtoffers zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hun toestand is op dit moment nog onbekend.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Rijksstraatweg met de Stoofweg. Waardoor dit vreselijke ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Er zijn voor zover bekend geen andere voertuigen bij betrokken. De politie start een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Nieuws op Beeld

Deel deze pagina: