Live Live

Redders krijgen oorkonde van burgemeesters

Gepubliceerd: Donderdag 27 augustus 2020 09:42

Redders krijgen oorkonde van burgemeesters

In april van dit jaar redden Britney Hoogstad en haar moeder Petra Hoogstad-Stilma een man die in het water was gevallen. 

De burgemeesters van Brielle en Westvoorne, Gregor Rensen en Peter de Jong, reikten op 24 augustus namens de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen een oorkonde uit aan twee dappere redders uit Brielle en Oostvoorne.

In april van dit jaar redden Britney Hoogstad en haar moeder Petra Hoogstad-Stilma een man die in het water was gevallen bij de Kaaisingel in Brielle. Zij hebben heel snel gehandeld door in het water te springen en de man boven water te houden tot de hulpdiensten aanwezig waren.

Het bestuur van de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen besloot deze reddingsactie te bekronen met een oorkonde. In het gemeentehuis van Brielle reikten de burgemeesters van Brielle en Westvoorne de oorkondes uit en spraken hun persoonlijke waardering uit voor de behulpzaamheid en moed van deze twee redders. Ook politieagenten Hans Kuipers en Leo IJdo werden in het zonnetje gezet voor hun inzet.

Foto: Gemeente Westvoorne

Deel deze pagina: