Live Live

Remon van Bree kandidaat-raadslid VOOR Nissewaard

Gepubliceerd: Woensdag 06 oktober 2021 14:56

Remon van Bree kandidaat-raadslid VOOR Nissewaard

Remon van Bree heeft er super veel zin om deze uitdaging aan te gaan!

Nissewaard - Lokale ICT-ondernemer Remon van Bree stelt zich kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 voor politieke partij VOOR Nissewaard.

“Als partij zijn wij blij met een betrokken inwoner als Remon, die niet alleen politieke onderwerpen signaleert, maar er ook graag zelf mee aan de slag gaat. Hij stelt zich aan ook graag aan u voor”, aldus Roy Masthoff, voorzitter van VOOR Nissewaard.

“Mijn naam is Remon van Bree, ik ben 48 jaar, samenwonend met mijn vriendin, twee bonuskinderen en hond in de wijk Maaswijk in Spijkenisse. Ik ben geboren in Hoogvliet en ben vanaf mijn 24e in Spijkenisse komen wonen. Sinds 2003 ben ik de trotse eigenaar van RVBnet Automatisering en ontzorgen wij al veel tevreden MKB bedrijven op diverse ICT gebieden.

Ik vind het belangrijk om mijzelf in te zetten voor de samenleving. Zo zet ik mijzelf al langer in voor een betere ontsluiting van Nissewaard en omstreken. Ik ben hiervoor een paar jaar geleden een petitie gestart. Ondanks dat ik heel veel handtekeningen heb opgehaald en diverse gesprekken met wethouders en raadsleden heb gevoerd, heeft dit (nog) niet geresulteerd in een oplossing. Daarnaast ben ik onlangs gestart met het opstarten van de buurtpreventie in de Maaswijk waarvan de eerste vrijwilligers al bezig zijn met de voorbereidingen.

De politiek heeft al lange tijd mijn interesse. Zaken die mij met name interesseren zijn een betere ontsluiting voor het eiland Voorne-Putten en een beter klimaat voor de ondernemers in Nissewaard (vooral lokaal samenwerken en niet bedrijven van buiten Nissewaard inschakelen).

Maar ook bewoners actief informeren en betrekken bij belangrijke onderwerpen i.p.v. zaken door te drukken zonder inspraak of niet te luisteren naar bezwaren. Daarmee zorg je dat de politiek interessant en transparant wordt voor iedereen.

Ook het aanbod van betaalbare woningen is in Nissewaard een groot probleem. De prijzen van koopwoningen rijzen de pan uit en huurwoningen zijn er nauwelijks. Meer bouwen is zeker noodzakelijk, echter de ontsluiting is hierin cruciaal en wordt nu niet of nauwelijks in de plannen meegenomen.


Het is natuurlijk gemakkelijk om zaken vanaf de zijlijn te roepen maar nog beter is om hier ook wat mee te doen. Dit is voor mij de reden dat ik mijzelf heb aangesloten bij VOOR Nissewaard als kandidaat raadslid en mij wil gaan inzetten voor bovengenoemde zaken.

Ik heb superveel zin om deze uitdaging aan te gaan en hoop natuurlijk op jullie steun.

Er is politiek veel te doen VOOR Nissewaard!”

Deel deze pagina: