Live Live

Revanche BV Voorne M18 op Green Eagles

Gepubliceerd: Dinsdag 21 januari 2020 14:28

Revanche BV Voorne M18 op Green Eagles

Na een eerder verlies van Green Eagles wist BV Voorne M18 afgelopen zaterdag van hen te winnen. 

Brielle - Afgelopen zaterdag 18 januari 2020 kwam Green Eagles uit Maassluis op bezoek. De mannen van coach Mirjam Bakkes waren uit op revanche. De eerste wedstrijd van het seizoen verloren ze van dit team onnodig met 4 punten verschil. Nu waren de rollen omgedraaid.

Voorne begon de wedstrijd sterk, door de snelle aanvallen en door een sterke verdediging neer te zetten. Green Eagles had moeite om langs de verdediging heen te komen. Dat resulteerde na 1 kwart met 24-10 voorsprong. Bart Hordijk zorgde dat de verdediging dicht was rond de bucket. En pakte vele rebounds. Door de snelle fastbreaks van Niels v/d Merwe, Calvin Phernambucq en Maurice de Best ging Voorne de rust in met 42-24!

Na de rust komt het vaak voor dat de focus vaak verslapte, maar dit keer niet. Coach Mirjam begon gelijk met full court press en dat zorgde gelijk voor de focus. Dat zorgde ervoor dat Voorne verder uit liep van Maassluis. Derde kwart werd afgesloten met 64-34. In het vierde kwart kwam Maassluis wel iets terug maar Voorne gaf de wedstrijd niet meer uit handen. Voorne won met 76-58!

Zondag 26 januari spelen ze om 15:30 uit in Leidschendam!

Deel deze pagina: