Live Live

Richard de Bijl gaat VOOR Nissewaard!

Gepubliceerd: Woensdag 12 januari 2022 11:41

Richard de Bijl gaat VOOR Nissewaard!

VOOR Nissewaard wil een afspiegeling van de samenleving zijn en hecht ook aan diversiteit.

Nissewaard - "Samen gaan we voor een fit, gezond en nog mooier Nissewaard", aldus een enthousiaste judoka en sportschoolhouder Richard de Bijl. Met deze uitspraak maakt Richard bekend dat hij zich als lijstduwer heeft verbonden aan lokale politieke partij VOOR Nissewaard in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart a.s.

De bekende Nissewaardse sportman is ruim 50 jaar judoleraar en hij heeft hierin zelf de “8e dan” (zwarte band) behaald. “In de sport gaat het om verbinding en respect hebben voor elkaar. VOOR Nissewaard gaat ook voor samenwerking en verbinding. Daarnaast gaan zij uit van eigen kracht en denken zij in kansen in plaats van problemen. Kritisch waar nodig en doorgaan waar anderen stoppen. Dit is voor mij als sportman en coach de juiste methode om het juiste resultaat te behalen. Tel daarbij op dat VOOR Nissewaard met hun mensen en programma het vertrouwen in de lokale politiek wil verbeteren. Daar ben ik ook voor!", vervolgt hij.

“Wij zijn onwijs trots dat Richard voor VOOR Nissewaard heeft gekozen", zegt lijsttrekker Stephan van Uden. "Het merendeel van ons team heeft wel eens les van hem gehad en kent hem al van jongs af aan. De bevlogenheid waarmee Richard over zijn werk of beter gezegd zijn hobby, vertelt is aanstekelijk. Hij neemt je helemaal mee in zijn doen en laten. Hij wil ook het verschil kunnen maken. Al is het maar met iets kleins; een luisterend oor bieden of een jeugdlid of ouders van goed bedoeld advies voorzien als daar aanleiding toe bestaat. Hij is naast judoleraar in mijn ogen ook gewoon maatschappelijk werker. Zijn ervaring, kijk op de maatschappij en mensenkennis zijn voor onze partij van enorm grote waarde”, vervolgt Stephan. Hij besluit: "Wij hebben al veel vertrouwen in een mooi resultaat in maart bij de gemeenteraadsverkiezingen. Met Richards steun en kandidatuur kunnen we echt het verschil maken!"

VOOR Nissewaard wil een afspiegeling van de samenleving zijn en hecht ook aan diversiteit. Om die reden heeft de partij kandidaten op de verkiezingslijst staan met uiteenlopende achtergronden. Van jong tot senior, van mantelzorger tot kandidaten werkzaam in het onderwijs, in de zorg, in de logistieke sector, zelfstandig ondernemers en alles wat daartussenin zit. Maar ook kandidaten met een algemeen maatschappelijke betrokkenheid en die vrijwilligerswerk doen.

Verder brengt VOOR Nissewaard een dosis bestuurlijke en politieke ervaring mee en wordt de partij ook gesteund door diverse experts in een Denktank op het gebied van duurzaamheid, arbeidsmarktbeleid, natuur & milieu, veiligheid, wonen, ruimtelijke ontwikkeling, financiën en wet & regelgeving.

Meer informatie over VOOR Nissewaard en het verkiezingsprogramma is te vinden op www.voornissewaard.nl

Deel deze pagina: